Днес е специален ден!

 Създателю на вселената, днес те молим да дойдеш и да споделиш с нас силния съюз на любовта.
Знаем, че истинското ти име е Любов, че за да общуваме с теб означава да споделим твоите вибрации, твоята честота, защото ти си единственото, което съществува във Вселената.


Помогни ни днес да бъдем като теб, да обичаме живота, да бъдем живот, да бъдем любов.
Помогни ни да обичаме като теб, безусловно, без очаквания, без задължения, без да съдим.
Помогни ни да обичаме и да приемаме себе си, без да се съдим, защото когато се съдим, ние се намираме за виновни и изпитваме нужда да бъдем наказани.

Помогни ни да обичаме безусловно всяко твое творение, особено другите хора, особено близките си -всичките си роднини и хората, които така се стараем да обичаме.
Защото когато ги отхвърляме, ние отхвърляме себе си, а когато отхвърляме себе си, ние отхвърляме Теб.

Помогни ни да обичаме другите такива, каквито са, безусловно. Помогни ни да ги приемаме такива, каквито са, без да ги съдим, защото когато ги съдим, ние ги намираме за виновни, обвиняваме ги и изпитваме необходимост да ги накажем.

Днес изчисти сърцата ни от цялата емоционална отрова, освободи умовете ни от критичността, за да живеем в пълен покой и в съвършена любов.

Днес е специален ден.

Днес ние отново отваряме сърцата си за любовта, за да можем да си кажем един на друг: „Обичам те“, без никакъв страх и от сърце.
Днес ние ти се принасяме в дар.
Ела при нас, използвай гласовете ни, използвай очите ни, използвай ръцете ни и сърцата ни, за да осъществим съюз на любовта с всеки.
Създателю, помогни ни днес да бъдем като теб.
Благодарим ти за всичко, което получаваме днес, особено за свободата да бъдем самите себе си.
Амин.

Дон Мигел Руис
"Четирите споразумения“

Comments

Popular Posts