Разликата между "тъмните" и "светлите" хора

Замисляли ли сте се каква е разликата между тъмните и светлите хора и как може да се разграничават? Много е просто разграничението а то е от последиците. И двете страни боравят с една и съща информация, и двете страни имат способности и поле за изява, но едните предизвикват във вас страх а другите любов. Наблюдавайте околните и забележете, които предизвикват (отключват) страха във вас, и кои предизвикват спокойствие и любов във вас.
Обикновено се случва тъмните сили да ви предлагат своята помощ а добрите изчакват вие да сте готови и сами да поискате помощта. Замислете се как бихте реагирали ако на пътя ви спре непознат и ви каже, искам да ви помогна?
Започнете да наблюдавате околните и с времето ще се научите автоматично ще ги разпознавате. И помнете няма правилно и неправилно, всичко тук е опитност. Едва светла душа би ви помогнала да извървите по-леко пътя си и да придобиете заложените си опитности, а една тъмна душа би ви попречила да усвоите уроците си отклонявайки вашата енергия към нея.
Моя съвет към вас е започнете практикуване на гледане на слънцето Петър Дънов и много други учители преди него са говорили за огромните възможности, които ни дава слънцето. Слънцето ще прегори и прочисти от вас всички низши прояви на вашето съзнание. Никоя тъмна сила не може да издържи на продължителна практика на гледане на слънцето. Хранете се правилно, дишайте правилно, пийте чиста вода и ще се удивите от резултатите, които ще постигнете.

Ние всички тук сме, за да се учим и да усвояваме уроци. Замислете се какви уроци, бихме научили ако цял живот получаваме всичко, което пожелаем и живота не ни поставяше предизвикателства с които да се справяме. Преминавайки през тези предизвикателства ние израстваме и трупаме опитност, ето защо твърдя, че няма излишно предизвикателство, дори да се отклоним от пътя ни това е опитност (но отклоним ли се от заложения ни път, би ни било много по-трудно). Замисляли ли сте се колко много уроци има една душа да усвои, и пред колко предизвикателства трябва да се изправи и не всички са приятни. Неприятно би-било, ако една душа се е подготвяла дълги години да усвои даден урок, друга душа се намеси и попречи на душата да усвои заложения и урок, именно за това трябва да спазваме свободната воля на всеки човек. За това по-горе написах да внимавате с хора, които ви предлагат помощ. Трябва вие да сте готови, за да получите помощ. Наистина е хубаво да има човек, който да ви подаде рака да излезете от блатото в което сте придобили поредната опитност, но не би било приятно ако някой ви дръпне и ви попречи да скочите в него. За това споделям моя опит.
Живота ме научи да бъда внимателен, колкото по-наблюдателни ставаме толкова повече ще осъзнаваме хората около нас каква роля оказват в живота ни. Признавам си, че при мен слънцето ми подейства като ускорител на осъзнаването, и ми помогна "невидимото" да стане "видимо".
Като заключение искам да кажа, че нямам нищо против "Тъмните същности", благодарение на тях има движение и развитие, но смятам, че те си свършиха успешно работата, за което и Благодаря, но нямаме вече нужда от "услугите" и! :)

(Източник: http://indigota.com/index.php?topic=4848.0 )

Comments

  1. Много хубаво и много вярно, Ани :) Благодаря ти

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts